iame x30

X30 MOTOREN

Alle onderdelen van de X30-motoren worden vervaardigd door CNC machines van de nieuwste generatie, wat zich vertaalt in een extreme precisie en nauwkeurigheid.          De hoge kwaliteitsnormen van IAME garanderen de coureurs dat ze elk prestatieverschil tussen de motoren op nul zetten en met de absolute zekerheid dat ze op gelijke voet met alle tegenstanders op het circuit concurreren. De X30-units zijn Ready To Race net als de World Champions-motoren, het resultaat van tientallen jaren ervaring in de productie van Karting IAME-motoren.      

DEFENITIE

De motoren van het X30-assortiment zijn populair in meer dan 30 landen.Op internationale evenementen waarbij coureurs van over de hele wereld de X30-motoren in één configuratie gebruiken, zijn de prestatieverschillen echter duidelijk onmerkbaar. Kijkend naar de rondetijden van wedstrijden zoals de IAME International Finale, is het gemakkelijk op te merken hoeveel coureurs er in de opening van een halve seconde zitten. Het is alleen dankzij de constructiekwaliteit en gegarandeerde constantheid over de productie dat IAME dergelijke resultaten kan krijgen en de waardering van vele coureurs ontvangt.

PERFORMANCE    

Dankzij de uniformiteit, consistentie en het hoge prestatieniveau van alle X30-motoren, van de kleine 60cc X30 Swift Water tot de hoge prestaties van de X30 Super Shifter, kunnen coureurs en monteurs zich voornamelijk concentreren op de afstelling van de kart, de fysieke voorbereiding, verbetering van de rijvaardigheid en de strategie om voor de overwinning te strijden. Karting is de Motorsport-discipline die het dichtst in de buurt komt van de rij sensaties van de krachtige F1. Bij IAME willen we dat Karting wordt beoefend door iedereen die onze passie deelt, daarom bieden we onze coureurs presterende en betrouwbare motoren, waardoor kostbare voorbereidingen overbodig worden. Met behoud van dit hoofdprincipe is IAME in staat om coureurs over de hele wereld een boeiende en lonende ervaring te bieden .

X30 MOTOR

In de set van de X30 kan men  alle accessoires vinden die nodig zijn om de motor eenvoudig op de Comp Kart  chassis te monteren en te gebruiken.Alle motoren zijn voorzien van een uniek serienummer en worden door ons voorzien van een zegel, deze die nodig is om de gelijkwaardigheid binnen het kampioenschap te garanderen.                              

datasheet

PRIJS

De motor word compleet geleverd incl een door ons aangebrachte verzegeling en geleverd met een gestempeld zegelboekje.

   De set bevat o.a

  • Motor
  • Radiateur
  • Waterpomp
  • Slangenpakket
  • Kabelboom
  • Carburateur 
  • Luchtfilter
  • Accu

De set prijs bedraagt  

2900,- Euro incl BTW

Scroll naar top